Akciók leírása

Sanat Kili ultrakönnyű levegőn száradó gyurma akció: 

Játékos fejlesztés a gyereknek, kikapcsolódás és feltöltődés neked! Könnyen és gyorsan készíthetsz műédességeket vagy figurákat, akár már a 4 éves gyerekeddel! Kisebb gyerekekkel könnyen és gyorsan készíthetünk egyszerű, de mutatós figurákat mini édességeket (macaron, fánk, pillecukor stb.) Az anyag egyben virág gyurma is! Aprólékos kidolgozottságú, részletgazdag virágkölteményeket is készíthetsz! Szilikon formákban is használható! A gyurma anyaga ragasztót tartalmaz, így önmagához tapad, viszont a kezünkhöz nem. Most 40% akár kedvezménnyel vásárolhatsz Sanat Kili ultrakönnyű levegőn száradó gyurmát! 

Az akció 2020 február 29-ig tart, az összes Sanat Kili gyurmára vonatkozik. 

Csomagküldő akció:

Rendeld a csomagod Csomagküldő átvevőhelyre, ha bankkártyával vagy előreutalással fizetsz, csak 350Ft a szállítás! Mindegy hogy 1db vagy 100db gyurmát rendelsz!

Megnyitottuk Magyarország első Süthető gyurma mintaboltját Debrecenben. Címünk: 4026 Debrecen, Kálvin tér 1. alagsor (az Árkád kávézó mellett).          

 

A bolt és weboldal árai eltérőek lehetnek!                                                                                   

 

 

 

Forgalmazott márkáink
Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!