Rólunk

Süthető gyurma 

      Üdvözöllek az oldalunkon! Zsuzsi és Norbi vagyunk! 2010-ben ismerkedtünk meg ezzel a nagyszerű és egyben rendkívül sokoldalú anyaggal a süthető gyurmával. Ez a találkozás szerelem volt első látásra ami azóta is rendületlenül tart. Olyannyira, hogy  pár éve fogant meg bennünk az ötlet arra vonatkozóan, hogy másokkal is, akik szintén szeretik a kézműves termékeket, meg kell, hogy ismertessük a süthető gyurmát.

     Így hát belefogtunk a tervezésbe, hogy minden olyan kelléket, alapanyagot és segédeszközt felleljünk, ami segítséget nyújt a süthető gyurmával való megismerkedésben, és az alkotásban.  Ez a folyamat most is tart. Ennek köszönhetően folyamatosan bővül a kínálatunk és be tudunk olyan termékeket is szerezni, melyek hazánkban máshol nem kaphatók. 2017 tavaszától a Clay and Paint Factory s.a. nagy múltú belga cég disztribútorai lettünk, mely többek között a CERNIT süthető gyurma gyártója. A céget 1923-ban alapították a belgiumi Liége-ben. A gyurma mellett, festékek, lakkok, tetoválások és egyéb textil termékek forgalmazásával foglalkoznak. A CERNIT mellett már DARWI termékeket (levegőn száradó gyurma, üvegfesték, akrilfesték, porcelánfilc, textilfilc, lakk, ) is forgalmazunk. 2018 tavaszától a Sculpey cég termékeivel bővítettük kínálatunkat. A Premo, Premo accents, Soufflé, Super Sculpey, Sculpey Original és a folyékony gyurmák mellet rengetek formázó eszköz(sablon, mold, kiszúró stb.) is megtalálhatók nálunk.    Így már közel 400 féle gyurmából tudtuk válogatni.


További kellemes és hasznos böngészést kívánunk mindketten és ha elakadnál vagy kérdésed lenne, írj nyugodtan nekünk!

 

 

Forgalmazott márkáink
Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!