Szállítási és fizetési feltételek

 A szállítás a GLS futárszolgálattal történik.

Lehetőség van:
- személyes átvételre (a helyszínen készpénzben vagy a weboldalon történő BARION bankkártyás fizetéssel).

- előreutalásos fizetésre

- bankkártyás fizetésre (barion)

- utánvétes fizetésre

Személyes átvételre Debrecenben van lehetőség, a Kálvin tér 1. szám alatt található mintaboltunkban (alagsor- a printer centerrel szemben) címen (H-Cs: 8.00-16.00, P:8.00-18.00). 

Előreutalás utáni átvétel:

- GLS csomagpont         890.-

- GLS házhozszállítás    1290.-

Bankkártyás fizetés utáni csomagpontos átvétel

- GLS csomag pont         990.-

- GLS házhozszállítás    1290.-

Utánvétes átvétel:

- GLS házhozszállítás    1490.-

Minden munkanapon a 14.00-ig beérkező utánvétes és fizetett (előreutalásos vagy bankkártyás) rendeléseket másnap kézbesítik. Ezt csak 90%-ban tudjuk vállalni a GLS csomagfelvételi időintervalluma miatt. Előreutalás esetén felgyorsítható a folyamat, ha küldtök igazolást az utalásról! 


 

Amennyiben a címzett szándékosan nem veszi át a megrendelt csomagot vagy visszautasítja annak átvételét az oda- és visszaszállítási díjat kiszámlázzuk! Amennyiben a szállítási díj nem kerül kifizetésre, úgy jogi úton érvényesítjük a követelésünket!  


 Amennyiben vásárlástól számított 10 napon belül nem érkezik meg az utalás vagy nem tudjuk elérni a megrendelőt, töröljük a megrendelést!

Köszönjük megértéseteket!                       


 

Forgalmazott márkáink
Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!