Cernit üveglakk 180ml
Cernit üveglakk 180ml
Megosztás
Cernit üveglakk 180ml
Ár
  • 4250,- Ft
Rendelhetőség Készleten
Mennyiség
Kívánságlistára

2 komponensű epoxi alapú átlátszó lakk(műgyanta). Nagyon kemény és nagyon fényes kristály hatású befejezés. Különböző technikákhoz alkalmas, kemény és átlátszó mint az üveg. Lehetővé teszi, hogy a vastag rétegeket buborékmentes vigye fel egymásra. Lehetőség van a rétegek fokozatos hozzáadására a szárítás során, hogy 3D hatást érjünk el. Színezni oldószer alapú színekkel lehet. 12-24 óra a száradási idő, amely függ a páratartalomtól és a hőmérséklettől. Alkalmas fa, karton, fém, műanyag, kerámia, kő bevonására.   Használata: Vigye fel a felületre ecsettel, vagy közvetlenül egy tartályból, amiben összeállította a keveréket, ami a következőkből áll: 2 rész A komponens (gyanta) 1 rész B komponens (keményítő) 2 percig energikusan keverje, fontos, hogy jól összekeveredjen. Öntsük a felületre spatula segítségével. A fel nem használt keverék 20 perc után elkezd vastagodni, keményedni. ezután már nem lehet felhasználni. Pormentes helyen tárolja a száradás alatt.   Tartalma: 120 ml A komponens 60 ml B komponens 1 kis mérő pohár 2 gumi kesztyű 1 kis fa pálca 1 tájékoztató a különböző technikákhoz.

Tutorial:

 

A téli időszak alatt azt javasoljuk, hogy adjon pár csepp Darwi Glass diluant- ot  a Cernit Finish Glass-hoz, hogy hígítsa a mixet, és csökkentse a viszkozitását, így  könnyedén megszüntetheti  a buborékképződést. Nyári időszak alatt  ne hagyjuk a  Finish Glass üveggyantát a tűző napon, mert a túl gyors száradás miatt csapdába eshetnek a buborékok. Ha túlságosan hevesen keveri össze a mixet, szintén generálhat extra buborékokat és így még nehezebb eltüntetni őket. Figyelembe kell venni, hogy ez egy speciális termék, a probléma  99%-a az idő, ami a termék használóján múlik. A megoldás, ahogy említettük, néhány csepp Darwi diluant (nem több mint 10-15%). Így lecsökkenthetjük a buborékok számát és megakadájozhatjuk a képződést.

Seres Anita −
Egyszerüen tökéletes. Az üveglencsénél lényegesen olcsobb megoldàs, bàr kevésbé domboru a fellülete. Viztiszta üvegkemény hatàs, a buborékosodàs 20-25C fokon simàn elkerülhetö. Ennél alacsonyabb hömérsékleten màr lehet, hogy érdemes megvenni a Darwi diluant cseppeket. én szobahömérsékleten hasznàlom, mindenkinek ajànlom, hogy az igazàn szép és enyhén domboru felület kialakitàsàhoz töltse a lehetö legpuposabbra kitöltendö felületet. Ezzel kisérletezni kell, de nekem nagyon megérte, Valoban üvegkemény felület és csillogàs. Imàdom.
Mészáros Lili −
Hegedűsné Dr. Pintye Alexandra −
Könnyen használható, tökéletes, fényes, üvegszerű fedést biztosít FIMO és PREMO gyurmán.
Vélemény írása
Név (*)
Email cím (*)
Értékelés (*)
Szöveges értékelés
(*) Kötelező megadni, kérlek ne hagyd üresen.
Forgalmazott márkáink
Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!